Spektrum Kiadó
H-1406 Budapest

<< >>

Innováció

 • A megfelelő nyílászáró kiválasztása – A beruházó szempontjából

  Új épület építésekor vagy épület-felújításkor mindig ugyanaz a kérdés merül fel: „Milyen szerkezetet válasszunk?”. Különösen fontos ez a kérdés a nyílászárók megválasztásakor, hiszen az ablakok nagyban hozzájárulnak a homlokzat esztétikus megjelenítéséhez, de helyes megválasztásuk – nem utolsó sorban – többéves befektetésként is felfogható. Az ALUTA cikkének olvasásához kattintson!

  Be Sociable, Share!

  Tovább >>

 • Váltsa valóra a család álmát, most vegye meg ablakát!

  Elegem van a rossz ablakainkból! Szép helyen lakunk, sok a környéken a fa, ha kinézek az ablakon, jó kedvem lesz a rózsabokor és a trombitafolyondár láttán, de ha ránézek az ablakomra, sírógörcsöt kapok: a keret régimódi, csúnya a vasalat. Eljárt felette az idő, húz alatta a levegő, télen a fűtésszámlától is majd elájultunk. – Drágám, […]

  Be Sociable, Share!

  Tovább >>

 • SCHÜCO: kiváló, nagy teljesítményű árnyékoló


  A SCHÜCO CTB innovatív mikrolamellás árnyékolója nemrégiben két rangos nemzetközi elismerésben is részesült. A termék ezúttal nem magas műszaki tartalma miatt, hanem esztétikus megjelenésének köszönhetően került az érdeklődés középpontjába.

  Be Sociable, Share!

  Tovább >>

 • Glasstec 2010 Düsseldorf


  Átfogó kép a világ üvegiparáról

  Messe Düsseldorf

  Be Sociable, Share!

  Tovább >>

 • Mitől intelligens egy nyílászáró

  IO-homecontrol: Nem kell többé kulcsokat keresgélni: kulcs helyett PIN-kóddal vagy akár ujjlenyomattal lehet bejutni a lakásba.

  Be Sociable, Share!

  Tovább >>

Kiállítás

 • Az ALUTA éves konferenciáján debütál az Alumínium függönyfalak, üvegtetők címet viselő új szakkönyv
  2010. november 18-án, az ALUTA Alumínium Ablak és Homlokzat Egyesület „Válságon innen, válságon túl” című konferenciáján mutatkozik be a szakmai szervezet legújabb, az alumínium függönyfalakkal és üvegtetőkkel foglalkozó szakkönyve.
 • Energiahatékonyság fokozása épületautomatizálással
  Az energiatakarékos épületüzemeltetés egyik legfontosabb eleme az intelligens épületirányítás. Az épületek energiatudatos és gazdaságilag megtérülő működtetése érdekében szükségessé vált az alacsony energiaszintű működést elősegítő épületautomatizálási rendszerek használata. Kiemelt innovatív téma először a CEP® Expo-n!
 • Az új otthonteremtési program alapjai – a minőségi lakhatás feltételeinek megteremtése
  2010. szeptember 24-én kezdődött meg Magyarország legnagyobb ingatlanpiaci rendezvénye, a 17. Budapesti Lakásvásár. Ennek keretében került megrendezésre a „Az otthonteremtés és az építésgazdaság új programja” című ingatlanszakmai konferencia, amelynek nyitóelőadásában Bencsik János a Nemzetgazdasági Minisztérium Energiaügyi és Otthonteremtési Államtitkár vázolta a kormány új lakásprogramjának főbb pontjait.
 • ALUTA szakmai konferencia – Válságon innen, válságon túl
  A 2010. november 18-án megrendezésre kerülő konferencia a jövőbe mutató nemzetközi tendenciák mellett a válság építőiparra gyakorolt hatásait is vizsgálja, ezzel kapcsolatban neves szakemberek osztják meg tapasztalataikat a résztvevőkkel. Hagyományosan, a konferencia kísérő eseménye az ALUTA Nívódíjak ünnepélyes átadása. A rendezvény helyszíne ezúttal is a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Díszterme.
 • Glasstec 2010 Düsseldorf
  Átfogó kép a világ üvegiparáról Messe Düsseldorf
Be Sociable, Share!