Spektrum Kiadó
H-1406 Budapest

<< >>

Innováció

  • A megfelelő nyílászáró kiválasztása – A beruházó szempontjából

    Új épület építésekor vagy épület-felújításkor mindig ugyanaz a kérdés merül fel: „Milyen szerkezetet válasszunk?”. Különösen fontos ez a kérdés a nyílászárók megválasztásakor, hiszen az ablakok nagyban hozzájárulnak a homlokzat esztétikus megjelenítéséhez, de helyes megválasztásuk – nem utolsó sorban – többéves befektetésként is felfogható. Az ALUTA cikkének olvasásához kattintson!

    Be Sociable, Share!

    Tovább >>

  • Váltsa valóra a család álmát, most vegye meg ablakát!

    Elegem van a rossz ablakainkból! Szép helyen lakunk, sok a környéken a fa, ha kinézek az ablakon, jó kedvem lesz a rózsabokor és a trombitafolyondár láttán, de ha ránézek az ablakomra, sírógörcsöt kapok: a keret régimódi, csúnya a vasalat. Eljárt felette az idő, húz alatta a levegő, télen a fűtésszámlától is majd elájultunk. – Drágám, […]

    Be Sociable, Share!

    Tovább >>

  • SCHÜCO: kiváló, nagy teljesítményű árnyékoló


    A SCHÜCO CTB innovatív mikrolamellás árnyékolója nemrégiben két rangos nemzetközi elismerésben is részesült. A termék ezúttal nem magas műszaki tartalma miatt, hanem esztétikus megjelenésének köszönhetően került az érdeklődés középpontjába.

    Be Sociable, Share!

    Tovább >>

  • Glasstec 2010 Düsseldorf


    Átfogó kép a világ üvegiparáról

    Messe Düsseldorf

    Be Sociable, Share!

    Tovább >>

  • Mitől intelligens egy nyílászáró

    IO-homecontrol: Nem kell többé kulcsokat keresgélni: kulcs helyett PIN-kóddal vagy akár ujjlenyomattal lehet bejutni a lakásba.

    Be Sociable, Share!

    Tovább >>

Álláshirdetés

kedd, január 6, 2015 @ 01:01 DU. Author: Révúti Károly

Álláshirdetés


Műanyag nyílászárók gyártásával foglalkozó cég keres szentendrei telephelyére gyártás-előkészítésben, illetve üzemvezetői feladatok ellátásában jártas munkatársat. Az állás betöltésének feltétele hasonló munkakörben szerzett szakmai tapasztalat. Német nyelv ismerete előnyt jelent.

Keresünk továbbá területi képviselő, üzletkötő pozíció betöltésére munkatársakat. Az ideális pályázó építőipari szakmai tapasztalattal rendelkezik. A munkakör részét képezi az új ügyfelek felkutatásán és velük való kapcsolattartáson kívül a nyílászárók beépítésével kapcsolatos helyszíni egyeztetések lebonyolítása, a beépítő szakemberek irányítása.

Fényképpel ellátott önéletrajzokat az info@isokft.hu e-mail címen várjuk. http://isokft.hu/

Be Sociable, Share!