Spektrum Kiadó
H-1406 Budapest

<< >>

Innováció

 • A megfelelő nyílászáró kiválasztása – A beruházó szempontjából

  Új épület építésekor vagy épület-felújításkor mindig ugyanaz a kérdés merül fel: „Milyen szerkezetet válasszunk?”. Különösen fontos ez a kérdés a nyílászárók megválasztásakor, hiszen az ablakok nagyban hozzájárulnak a homlokzat esztétikus megjelenítéséhez, de helyes megválasztásuk – nem utolsó sorban – többéves befektetésként is felfogható. Az ALUTA cikkének olvasásához kattintson!

  Be Sociable, Share!

  Tovább >>

 • Váltsa valóra a család álmát, most vegye meg ablakát!

  Elegem van a rossz ablakainkból! Szép helyen lakunk, sok a környéken a fa, ha kinézek az ablakon, jó kedvem lesz a rózsabokor és a trombitafolyondár láttán, de ha ránézek az ablakomra, sírógörcsöt kapok: a keret régimódi, csúnya a vasalat. Eljárt felette az idő, húz alatta a levegő, télen a fűtésszámlától is majd elájultunk. – Drágám, […]

  Be Sociable, Share!

  Tovább >>

 • SCHÜCO: kiváló, nagy teljesítményű árnyékoló


  A SCHÜCO CTB innovatív mikrolamellás árnyékolója nemrégiben két rangos nemzetközi elismerésben is részesült. A termék ezúttal nem magas műszaki tartalma miatt, hanem esztétikus megjelenésének köszönhetően került az érdeklődés középpontjába.

  Be Sociable, Share!

  Tovább >>

 • Glasstec 2010 Düsseldorf


  Átfogó kép a világ üvegiparáról

  Messe Düsseldorf

  Be Sociable, Share!

  Tovább >>

 • Mitől intelligens egy nyílászáró

  IO-homecontrol: Nem kell többé kulcsokat keresgélni: kulcs helyett PIN-kóddal vagy akár ujjlenyomattal lehet bejutni a lakásba.

  Be Sociable, Share!

  Tovább >>

ALUTA szakmai konferencia – Válságon innen, válságon túl

hétfő, augusztus 30, 2010 @ 11:08 DU. Author: Révúti Károly

1999-ben a hazai piacvezető alumíniumszerkezet-gyártók és -építők egy csoportja felismerte, hogy a hatékony gazdasági érdekvédelem, továbbá a folyamatos szakmai fejlődés megvalósításához elengedhetetlenné vált egy önálló és kezdeményező képviseleti szerv létrehozása. Az azóta eltelt immár 11 év széleskörű szakmai tevékenysége, és az évről évre dinamikusan növekvő taglétszám bizonyíték az ALUTA ALUMÍNIUM ABLAK ÉS HOMLOKZAT EGYESÜLET létjogosultságára.

Az Egyesület fő célkitűzései között szerepel, hogy a szervezet szakmai kompetenciáját prezentálja és erősítse, valamint saját tagjainak szakmai fejlődését elősegítse. Ennek érdekében évente saját konferencia keretében teszi elérhetővé a hazai és nemzetközi tapasztalatokat. A konferencián elhangzó előadásokra évről évre egyre többen kíváncsiak: a gyártók, és profilforgalmazók mellett az építőipar számos szegmensének szereplője képviselteti magát. Számukra a színvonalas előadásokon túl a MÉK és MMK által felajánlott kreditpontokért is érdemes ellátogatni a konferenciára.

A 2010. november 18-án megrendezésre kerülő konferencia a jövőbe mutató nemzetközi tendenciák mellett a válság építőiparra gyakorolt hatásait is vizsgálja, ezzel kapcsolatban neves szakemberek osztják meg tapasztalataikat a résztvevőkkel. Hagyományosan, a konferencia kísérő eseménye az ALUTA Nívódíjak ünnepélyes átadása. A rendezvény helyszíne ezúttal is a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Díszterme.

Jelentkezés és további információk: www.aluta.hu

Be Sociable, Share!