Spektrum Kiadó
H-1406 Budapest

<< >>

Innováció

 • A megfelelő nyílászáró kiválasztása – A beruházó szempontjából

  Új épület építésekor vagy épület-felújításkor mindig ugyanaz a kérdés merül fel: „Milyen szerkezetet válasszunk?”. Különösen fontos ez a kérdés a nyílászárók megválasztásakor, hiszen az ablakok nagyban hozzájárulnak a homlokzat esztétikus megjelenítéséhez, de helyes megválasztásuk – nem utolsó sorban – többéves befektetésként is felfogható. Az ALUTA cikkének olvasásához kattintson!

  Be Sociable, Share!

  Tovább >>

 • Váltsa valóra a család álmát, most vegye meg ablakát!

  Elegem van a rossz ablakainkból! Szép helyen lakunk, sok a környéken a fa, ha kinézek az ablakon, jó kedvem lesz a rózsabokor és a trombitafolyondár láttán, de ha ránézek az ablakomra, sírógörcsöt kapok: a keret régimódi, csúnya a vasalat. Eljárt felette az idő, húz alatta a levegő, télen a fűtésszámlától is majd elájultunk. – Drágám, […]

  Be Sociable, Share!

  Tovább >>

 • SCHÜCO: kiváló, nagy teljesítményű árnyékoló


  A SCHÜCO CTB innovatív mikrolamellás árnyékolója nemrégiben két rangos nemzetközi elismerésben is részesült. A termék ezúttal nem magas műszaki tartalma miatt, hanem esztétikus megjelenésének köszönhetően került az érdeklődés középpontjába.

  Be Sociable, Share!

  Tovább >>

 • Glasstec 2010 Düsseldorf


  Átfogó kép a világ üvegiparáról

  Messe Düsseldorf

  Be Sociable, Share!

  Tovább >>

 • Mitől intelligens egy nyílászáró

  IO-homecontrol: Nem kell többé kulcsokat keresgélni: kulcs helyett PIN-kóddal vagy akár ujjlenyomattal lehet bejutni a lakásba.

  Be Sociable, Share!

  Tovább >>

30 éves SOMMER jubileum

szerda, június 23, 2010 @ 02:06 DU. Author: Révúti Károly

A SOMMER Antriebs- und Funktechnik GmbH-t Uwe Sommer alapította 1980-ban a Stuttgart melletti Kirchheim-ben. Az első években, körbefutó láncos meghajtást gyártottak egy megvásárolt licensz alapján. A gyártásnál és szerelésnél tapasztalt tökéletlenségeket, illetve a szerelőktől és felhasználóktól érkezett jelzések alapján került kifejlesztésre, az a mai napig is egyedülálló meghajtásrendszer, amely a Sommer garázsnyitó meghajtásokat egyedivé teszi. Ezek a szabadalmi oltalommal védett műszaki megoldások adják garázsnyitó meghajtásaink rendkívül hosszú élettartamát és megbízhatóságát, melyek a következők:
• Szabadon futó motorkocsi, ahol a meghajtómotor mindig ugyanolyan távolságra helyezkedik el a kapulaptól, így nincs szükségtelen súrlódásból eredő erőveszteség.
• Egy oldalon feszített álló lánc, melynek következtében nincs zaj, nincs szükségtelen súrlódás és nincs állandó feszítés a motortengelyen.
• Egyedi kireteszelő rendszer mely lehetővé teszi a kapu bármely helyzetében a kireteszelést és bármely tetszőleges helyzetben a visszazárást.
• 868,8 MHz-es Somloq ugrókódos rádiórendszer. Európában elsőként tértünk át a 868,8 MHZ-es rendszerre, amelynél a somloq ugrókódnak köszönhetően egy gyakorlatilag lehallgathatatlan kódolt távvezérlő rendszert kínálunk.

A cég nagy hangsúly fektet a kivételesen magas minőségre és az elsőrangú szolgáltatásra, amelyet vevőinek nyújt. Ennek biztosítása érdekében termékeink kizárólag kapugyártó, szakkereskedő és kivitelező partnereinken keresztül kerülnek értékesítésre.
A termékek és minőségpolitikánk eredményességét mutatja, hogy termelésünk 70%-a Németországon kívül kerül értékesítésre, megmutatva, hogy német minőségi termékeket is lehet eredményesen értékesíteni, a néhol nehézségekkel küzdő külső piacokon is.
A német anyavállalat első leányvállalataként 1993-ban alakult a SOMMER Kaputechnika Kft., amely alapításától egészen 2008 szeptemberéig Győrben működött. 2008 áprilisában egy ügyvezetőváltást követően a képviselet piacpolitikája is gyökeresen megváltozott. Megtartva pozitívumokat, vagyis, hogy partnereinknek folyamatosan kiváló minőségű termékeket és az ehhez párosuló kimagasló szolgáltatásokat nyújtsunk, értékesítési struktúránkat az európai standardeknek megfelelően átszerveztük. Termékeinket kizárólagosan az országosan kiépített viszonteladói partnerhálózaton keresztül kerülnek forgalomba. Mind a lakossági, mind pedig a közületi igényeket is ezeken a partnereinken keresztül szolgáljuk ki.
Az új képviseletünkön egy 200 négyzetméteres klimatizált bemutatóteremmel, működőképes modellekkel fogadhatjuk érdeklődőinket. Ez a bemutatótermünk nyitva áll mind a végfelhasználók, mind pedig a szerelő kollégák előtt. Itt lehetőség nyílik az összes termékünk működés közbeni megismerésére, a szerelők pedig oktatótermünkben rendszeres képzések keretében sajátíthatják el a meghajtások és rádiórendszerek szerelését. 150 négyzetméteres raktárunknak köszönhetően nem csak a meghajtásokat és rádiórendszereket, hanem mindezek alkatrészeit is gyorsan elérhetővé tettük partnereink számára.

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését és Ön is a német, minőségi kapu automatizálás mellett dönt és sikeres viszonteladói hálózatunk tagja kíván lenni, nincs más dolga, mint levélben vagy telefonon megkeresni minket!

Decsov Péter – Sommer Kaputechnika Kft.
decsov.peter@sommerkft.hu

Be Sociable, Share!